Efectuam in judetele:

Alba Arad Arges
Bacau Bihor
Bistrita-Nasaud
Brasov Bucuresti
Caras Severin Cluj
Constanta Dambovita
Dolj Giurgiu
Hunedoara Ialomita
Maramures Mures
Prahova Salaj
Satu Mare Sibiu
Timis Valcea





Compania noastra asigura implementarea Planului HACCP in unitatile de alimentatie publica (restaurante, pub-uri, pizzerii, fast-fooduri, etc.)

Toate activităţile şi fluxurile desfăşurate în cadrul sistemului HACCP trebuie documentate şi înregistrate pentru a se dovedi autorităţilor competente şi clienţilor implicarea în abordarea siguranţei de către management, angajaţi şi organizaţie în ansamblu.

Documentarea şi implementarea sistemului HACCP se realizează pe baza unui plan HACCP elaborat de echipa HACCP a organizaţiei. Planul HACCP, similar cu un plan al calităţii, defineşte procesul HACCP aplicat unui anumit produs şi este structurat astfel încât să materializeze cele opt principii ale managementului calitatii.

Pentru ca un sistem HACCP să funcţioneze efectiv şi să obţină suportul managementului organizaţiei, trebuie să fie proiectat, aplicat şi menţinut în cadrul unui sistem de management structurat şi încorporat în activităţile generale de management.

 

 

LEGISLATIE

Legislatia internationala (Directiva Consiliului CE 93/43/EEC/14 iunie 1993, Regulamentul U.E. 178/2002) si cea din Romania (Legea 150/2004, H.G. 924 /11 august 2005) privind industria alimentara prevede aplicarea in toate societatile implicate in productia, transportul, depozitarea, servirea si comertul alimentelor a principiilor unui sistem de management al sigurantei produselor alimentare bazat pe evaluarea si prevenirea riscurilor contaminarii, deci a unui sistem HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point - Analiza riscurilor în cadrul sistemelor de management al alimentului).